Thuis

BEST CHOICE ONE INDUSTRIAL CO., LIMITED

Bedrijfprofiel

                                                                            Bedrijfinstructie

 

Beste Keus Één Wevend Co., werd Ltd gevestigd in 2010 in de Schoonheidsstad van Shenzhen. Het is het gebied van lage productiekost, rijk personeel, integratie industriële geassorteerde onderneming, de goede overheidsdienst. Zich baseert op zijn arbeidsmiddelen en de sterke ondersteunende industrievoordelen en voordelen van de de uitvoerhaven, houdt Shenzhen zijn speciale rol in de globale textiel en kledingsindustrie.

 

 

 

Wij specialiseerden ons in ontwerp en de productie van diverse uitstekende kwaliteit geweven etiketten, Geweven Flarden, borduurwerkflarden, hangen-markeringen, leer herstelt enz. voor kledingstukkleding, schoenen, hoeden, zakken, en andere kledingstuktoebehoren. Wij leveren ook de one-stop dienst voor onze klanten, zoals het onderzoeken, ontwikkeling, ontwerp en productie!


Als professionele fabrikant, creëren wij een perfecte werkomgeving voor onze arbeiders om hoogwaardige producten te produceren! Founderhave industrieel in dit over 30years, onze productielijn heeft meer dan 100 volkeren! Wij hebben meer dan 50 reeksen professionele Duitse wevende machines van computerwarburg, ultra-scherpe machines, die machinesbesnoeiing, serigrafieproductielijn en ander het eindigen procédé materiaal, open in een volledig uitgeruste productielijn vouwen.

 

 

Onze samengewerkte merken: HUGUO LEIDT, ARMANI, GAP, VOLGENDE, HEILIGE ANGELO, CK, FAPAI, SEPTWOLVES, VERSINO, VOLGENDE、 CK、 NEWBALANCE ENZ.

 

Onze bedrijfconceptie: laat ons dromen aan elkaar!

Ons Doel: de toebehoren van het merkkledingstuk en oplossingsleverancier!

Onze Opdracht: Bloeiend zelf, die de markt, activavermenigvuldiging leiden!

Onze Droom: Om de aangewezen toebehorenleveranciers te worden door internationale beroemde merkkleding

Onze Waarden: Verwezenlijking, voortreffelijkheid, integriteit, dankbaarheid, en win-win

Onze Slogan: Durf te denken, durven te eisen, durven te vechten

 

 

Wij wijden om de Leider van geweven industrieel te zijn, en wij doen één ding slechts voor dit gehele leven en wij zouden het volkomen, enkel als onze Firmanaam《Beste Keus Één》 willen doen!

 

Onze Productvoordelen:


1、 Materiële Kwaliteitswaarborg: onze Garens zijn allen komt uit de Beroemde Merkleveranciers, hebben wij het Certificaat van de Milieuzorg, SGS Certificaat, Testex, oeko-TEX enz.

 

2、 High-tech het Werkvaardigheden: De meeste Fabrieken gebruiken hittebesnoeiing, gebruiken elk van onze producten Ultrosonic het gesneden te werk gaan, zodat zal het geen huiden kwetsen!

 

3、 personaliseerden beschikbare Douane: wij kunnen klanten de speciale hoge garens van de eind anti-vervalsing, high-tech UVgarens aanbieden.


hifi 4、: Kleurensnelheid aan was in de hoogste rang van 5.


hoge 5、 - kwaliteitscontrole: wij het meest geavanceerde automatische het testen materiaal, de de specificatiesfout van andere fabriek zijn rond 0,1 mm, kunnen wij het binnen 0,02 super mm, voor industrieel dit controleren.

 

 

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Beste Keus Één Wevend Co., werd Ltd gevestigd in 2010, aangezien een professionele fabrikant, wij een perfecte werkomgeving voor onze arbeiders creëren om hoogwaardige producten te produceren!

 

 

De stichter is industrieel in dit over 30years geweest, heeft onze productielijn meer dan 100 volkeren!

 

Wij hebben meer dan 50 reeksen professionele Duitse wevende machines van computerwarburg, ultra-scherpe machines, die machinesbesnoeiing, serigrafieproductielijn en ander het eindigen procédé materiaal, open in een volledig uitgeruste productielijn vouwen.

 

Onze samengewerkte merken: HUGUO LEIDT, ARMANI, GAP, VOLGENDE, HEILIGE ANGELO, CK, FAPAI, SEPTWOLVES, VERSINO, VOLGENDE、 CK、 NEWBALANCE ENZ.

 

BEST CHOICE ONE INDUSTRIAL CO., LIMITED BEST CHOICE ONE INDUSTRIAL CO., LIMITED BEST CHOICE ONE INDUSTRIAL CO., LIMITED BEST CHOICE ONE INDUSTRIAL CO., LIMITED BEST CHOICE ONE INDUSTRIAL CO., LIMITED
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Merken : Beste Keus

Aantal werknemers : 100~300

Jaarlijkse omzet : 200,000.00-300,000.00

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%